Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa Utaretulehdukset lypsykarjassa -webinaariin!

Aika: 10.2.2023 klo 9-12
Kouluttaja: ELT Ann-Helena Hokkanen
Ilmoittaudu viim. 7.2.2023 tämän linkin kautta

Tässä Teams-webinaarissa keskustelemme erilaisten utaretulehdusten hoitamisesta. Pohdimme myös, miksi jo lievät utaretulehdukset aiheuttavat lehmälle kipua ja miksi tämän kivun hoitaminen on erityisen tärkeää varsinkin alkulypsykaudella. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle.

Tämä webinaari on osa uudistava nautakarjatalous -koulutushankkeen naudan hyvinvointia käsittelevää sarjaa. Webinaaria ei tallenneta.

Koulutuksen hinta on 20 €/hlö (alv 0). Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.2.2023. Voit perua osallistumisen veloituksetta tähän päivämäärään mennessä saamasi ilmoittautumisvahvistuksen kautta. Tämän jälkeen voit perua osallistumisen tai ilmoittautua ainoastaan ilmoittamalla suoraan järjestäjälle, vaikka järjestelmä antaisi sinun tehdä muutoksia lomakkeelle. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus laskuttaa perumatta pois jääneitä 8.2. jälkeen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin kurssin sisällössä.
Koulutuksen järjestää Uudistava nautakarjatalous -koulutushanke. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti pirkanmaalaisille nautakarjatilallisille, sellaiseksi aikoville tai tilojen työntekijöille.

Yhteystietoja käsitellään AhlmanEdun tietosuoja-asetusten mukaisesti. Lue lisää: AhlmanEdun tietosuojaselosteesta.
Tietoja säilytetään hankkeen raportoinnin vaatiman ajan.
Tiedot voidaan vaadittaessa luovuttaa hankkeen rahoittajalle (Pirkanmaan ELY-keskus).

Lisää tietoa:
Riitta Niiranen
0505 707 505
riitta.niiranen(a)ahlman.fi

Go to Top