Ladataan Tapahtumat

Hedelmällisyys – Mitä karjan tunnusluvut kertovat? Miten parantaa karjan hedelmällisyyttä?

Aika: Ti 14.2. klo 9-12
Kouluttaja: ELT Ann-Helena Hokkanen
Ilmoittaudu: viimeistään 10.2. tämän linkin kautta.

Tämän webinaarin aikana pohdimme hedelmällisyyttä. Mitkä tekijät vaikuttavat karjan hedelmällisyyteen? Entä hedelmällisyydestä kertoviin tunnuslukuihin? Perehdymme siihen, miten voimme seurata ja mitata karjan hedelmällisyyttä. Pohdimme, mitä erilaiset tunnusluvut kertovat hedelmällisyydestä. Keskustelemme myös yleisimmistä karjan hedelmällisyyteen liittyvistä ongelmista ja sairauksista, kuten tiinehtymisvaikeuksista ja kohtutulehduksista.

Tämä webinaari on osa uudistava nautakarjatalous -koulutushankkeen naudan hyvinvointia käsittelevää sarjaa. Webinaaria ei tallenneta.

Koulutuksen hinta on 20 €/hlö (alv 0). Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.2.2023. Voit perua osallistumisen veloituksetta tähän päivämäärään mennessä saamasi ilmoittautumisvahvistuksen kautta. Tämän jälkeen voit perua osallistumisen tai ilmoittautua ainoastaan ilmoittamalla suoraan järjestäjälle, vaikka järjestelmä antaisi sinun tehdä muutoksia lomakkeelle. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus laskuttaa perumatta pois jääneitä 10.2. jälkeen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin kurssin sisällössä.
Koulutuksen järjestää Uudistava nautakarjatalous -koulutushanke. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti pirkanmaalaisille nautakarjatilallisille, sellaiseksi aikoville tai tilojen työntekijöille.

Yhteystietoja käsitellään AhlmanEdun tietosuoja-asetusten mukaisesti. Lue lisää: AhlmanEdun tietosuojaselosteesta.
Tietoja säilytetään hankkeen raportoinnin vaatiman ajan.
Tiedot voidaan vaadittaessa luovuttaa hankkeen rahoittajalle (Pirkanmaan ELY-keskus).

Lisää tietoa:
Riitta Niiranen
0505 707 505
riitta.niiranen(a)ahlman.fi

Go to Top