Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa mukaan maksuttomaan Elämää maasta -tapahtuman komposti-työpajaan! Työpajat ovat suunnattu maataloustuottajille, mutta paikalle voi tulla kuka vain aiheesta kiinnostunut.

Elämää maasta -tapahtuman aikana pääset myös tutustumaan AhlmanEdun pysyviin penkkiviljelmiin ja nauttimaan muusta tapahtumatarjonnasta. Katso lisää tietoa: https://www.facebook.com/events/769131474307818/

Samansisältöiset työpajat järjestetään klo 12 ja 14 (kesto 1 h).

Työpajan sisältö:
*Tutustu mikroskoopilla hyvälaatuiseen bioaktiiviseen kompostiin
*Keskustele maatilamittakaavan bioaktiivisen kompostin tekemisestä yhdessä asiantuntijoiden kanssa
*Tutustu erilaisiin kompostiresepteihin
*Kuule lisää tietoa, mikä on hyvälaatuinen, bioaktiivinen komposti, ja miten kompostia käyttämällä voidaan korvata kalliit lannoitteet
*Nappaa mukaasi myös oma kompostin juuri Ahlmanin hyvälaatuisesta kompostista!

Työpajat järjestetään osana Elämää maasta -lähiruokatapahtumaa. Elämää maasta -tapahtumassa voit tehdä herkullisia lähiruokaostoksia ja kokeilla uusia elämyksiä! Paikalla on paljon ohjelmaa myös lapsille, mm. suomenkarjan vasikoiden esittelyä, kasvomaalausta ja askartelua, matelija- ja ötökkäpaja sekä taikurin ja jonglöörin esitykset.
Tilaisuuden ohjelma päivittyy vielä.
Elämää maasta -tapahtuma
Aika: la 17.9.2022 klo 11-16
Paikka: AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere
Saapuminen:
Suosittelemme saapumaan tapahtumaan julkista liikennettä hyödyntäen. Ahlmanille pääset kätevästi bussilla 13. Alueelta löytyy rajoitettu määrä parkkipaikkoja, mikäli saavut paikalle omalla autolla.
Go to Top