Ladataan Tapahtumat

Huom. Muutama peruutuspaikka vapaana! Ota yhteys: 050 995 0095 / Leena Pekkanen, AhlmanEdu

 

Ympäristöjärjestö Dodo ry:n Kaikki käyttöön -hanke, FUSILLI-hanke ja Ravintola Kajo tarjoilevat AhlmanEdulla hävikkiteemaisen illallisen pe 9.9. klo 18.

Neljän ruokalajin menun loihtivat Ravintola Kajon visionäärit Vellu ja Teemu, jotka hyödyntävät illalliskokonaisuudessaan AhlmanEdun puutarhan ja tilakokonaisuuden sivuvirtoja ja hävikkiä. Upeita makuelämyksiä Vellun ja Teemun kanssa toteuttavat AhlmanEdun ravintola- ja cateringalan opiskelijat. Illan menu on kasvispohjainen ja mahdollista toteuttaa myös vegaanisena.

MENU

Hapanjuurileipä & dips
Hapanjuurileipää, dippejä ja pikkeleitä sekä muita sivuvirtoja pellolta

Mustajuuri & mustaherukka
Mustajuuriemulsiota, friteerattua mustajuurta, mustajuuri beurre blanc, mustaherukanvarsiöljyä

“Taco” & papu ragu
Kaali taco, ragu ylikasvaneista pavuista ja pellon yrttejä

Väliraikastus fenkolista

Sipulit, kaali & hiiva
Sipuleita, herneitä, kastike paahdetusta hiivasta

Raparperi, porkkanaa & samettikukkia
Raparperilientä, porkkanakreemiä & samettikukkagranitaa

Osallistu mukaan huikealle makumatkalle ja varaa paikkasi: [email protected] / 050 3833 944. Ilmoitathan varausta tehdessäsi osallistuvan henkilömäärän ja mahdolliset ruoka-ainerajoitteet / ruokavaliot.

Aika: pe 9.9.2022 klo 18-21 (yksi kattaus)
Hinta: 35 € / hlö (maksu paikan päällä)
Paikka: AhlmanEdu, ravintola Anna, Hallilantie 24, 33900 Tampere
Varaukset: [email protected] / 050 3833 944

Ravintola Kajo luottaa ruoanvalmistuksessaan luontoon ja läheltä saataviin raaka-aineisiin. Kajon ideologia nojaa vastuullisuuteen ja kestävyyteen, ja keittiössä hyödynnetäänkin raaka-aineet alusta loppuun hävikkiä minimoiden. Lue lisää: kajoravintola.fi

AhlmanEdun, Tampereen ammattikorkeakoulun, Ekokumppaneiden ja Tampereen kaupungin kansainvälinen yhteistyöhanke, Fostering the Urban Food System Transformation through Innovative Living Labs Implementation (FUSILLI) luotsaa eurooppalaisia kaupunkialueita kohti terveitä, kestäviä ja turvallisia ruokajärjestelmiä. Hankkeen rahoittaa EU:n tietoa, tutkimusta ja innovointia tukevan Horizon2020-ohjelma. Lue lisää: fusilli.fi

Dodo ry on urbaani suomalainen ympäristöjärjestö, joka käsittelee ympäristöongelmia yhteiskunnallisesti, turhaan yksinkertaistamatta. Lue lisää: dodo.org

Tapahtuma on osa FUSILLI-hankkeen Tampere Living Labin Food Club -toimintaa ja Dodo ry:n Kaikki Käyttöön -hävikkiruokahanketta, joka järjestetään Maa- ja Metsätalousministeriön ruokaviraston tuella.

RavintolaKajo-kuvaaja-SampoPystynen

Kuva: Sampo Pystynen

Go to Top