Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa mukaan Uudistava viljely -opintomatkalle Etelä-Karjalaan! Opintomatkalla vierailemme Joutsenossa Tyynelän tilan maanviljelypäivässä, joka kokoaa yhteen satoja maan kasvukunnon parantamisesta kiinnostuneita ympäri Suomea. Tilaisuuden ohjelmassa on asiantuntijapuheenvuoroja ja peltorasteja uudistavan viljelyn teemoissa. Erityisesti tarkastellaan nurmen hyödyntämistä kasvinviljelytilan kierrossa.

Suutarin Kartanossa Taipalsaarella tutustumme tilan monipuoliseen toimintaan. Tilalla kasvatetaan simmentaleja ja suomenlampaita, lisäelinkeinona on matkailu ja kalastus. Suutarin Kartano on mukana Carbon action -hankkeessa, ja kuulemme tilan kokemuksia hiilensidonnasta suopeltoon. Käymme tutustumassa tilan hoidossa olevaan kosteikkoon ja nautimme samalla nokipannukahvit kodalla.

Matkalla majoitumme mukavaa rentoutumista ja monenlaista tekemistä tarjoavassa Imatran kylpylässä.

Matkan ohjelma (tarkentuva ohjelma lähetetään ilmoittautuneille):

To 22.7. klo 8. Lähtö Ahlmanilta (Hallilantie 24, Tampere).
Klo 13-18 Maanviljelypäivä Tyynelän tilalla
Majoituskohteeseen Imatran kylpylään.
Pe 23.7. Tutustumme Suutarin Kartanon toimintaan
n. klo 18 takaisin Ahlmanilla.

 

Ilmoittaudu tapahtumaan täältä viimeistään 1.7.2021.

Opintomatkan hinta: 110 €/hlö (alv 0), jos osallistujia on väh. 10. Hinta sisältää bussimatkan, yöpymisen 2 hh, matkaohjelman, tilavierailut Tyynelän Tilan maatilapäivässä ja Suutarin Kartanossa. Tilavierailuilla tarjolla kahvitukset. Muut ruokailut omakustanteisia.
Opintomatka toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10. Jos haluat yöpyä 1 hh (lisämaksullinen), otathan tästä erikseen yhteyttä.
Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Riitta Niiranen
[email protected]
0505 707 505
Uudistava nautakarjatalous-koulutushanke

Go to Top