Ladataan Tapahtumat

Tunnetko asiakkaasi? Pystytkö kohdentamaan markkinointiviestit suoraan heille, jotka ostavat tuotteitasi? Asiakasrekisterin perustaminen ei ole vaikeaa eikä vaarallista, kun vaan tietää perusasiat. Sähköpostilla voi tavoittaa ostavat asiakkaat todella tehokkaasti.

Pientuottajat yhteistyöllä markkinoille -hankkeen ”Tehokkuutta suoramyyntiin asiakasrekisterillä” -teemapäivässä 26.1.2023 opit asiakasrekisterin perusteet ja sähköpostimarkkinoinnin yleisimmät toteutustavat.

Aika: Torstaina 26.1.2023 klo 12–16
Paikka: AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere
Kouluttaja: Birgitta Kemppainen, Suomen Digimarkkinointi
Ilmoittaudu: tämän ilmoittautumislinkin kautta

Kenelle tilaisuus on tarkoitettu? Teemapäivä on suunnattu hankkeessa mukana olleille maatilayrityksille ja elintarvikejalostajille, jotka myyvät tuotteitaan suoraan asiakkaille, eivätkä ainoastaan keskusliikkeisiin ja tukkuihin.

Monilla yrityksillä on vähäisesti tietoa omista asiakkaistaan ja melko harvalla on toimiva asiakasrekisteri. Tuntemalla asiakkaat paremmin markkinointia voi kuitenkin suunnitella täsmällisemmin ja asiakkaat voi  tavoittaa varmemmalla tavalla. Pelkän sosiaalisen median kautta markkinoimalla on vaara jättäytyä muuttuvien algoritmien varaan ja näkyvyys ilman maksettua mainontaa voi jäädä vaatimattomaksi jopa omien seuraajien joukossa.

Neljän tunnin teemapäivässä opit:

  • Mikä on asiakasrekisteri? Mitä tulee huomioida (GDPR ym.)?
  • Käytännön tapoja asiakasrekisterin perustamiseen ja ylläpitämiseen
  • Miten asiakasrekisteriä voi hyödyntää markkinoinnissa?
  • Tekniikoita, alustoja ja palveluntarjoajia
  • Muita perusasioita sähköpostimarkkinoinnista

Lisää tietoa:
Projektipäällikkö Riitta Niiranen
riitta.niiranen(a)ahlman.fi
0505 707 505

Go to Top