Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa Nautojen koulutuksen ABC- kurssille!

Meneekö sinulla liikaa aikaa opettaa ensikko lypsylle? Voiko tuotantoeläimiä kouluttaa? Kyllä voi ja se myös kannattaa. Tule mukaan saamaan oppia eläinten kouluttamisen perusteista, joita tarvitset muokatessasi eläintesi käytöstä tilallasi haluamaasi suuntaan. Kun eläin osaa tehdä asioita sujuvammin, joita siltä haluat, voitte molemmat paremmin.

Pe 25.3. klo 9-15 Nautojen kouluttamista käytännössä Ahlmanin nuorkarjalla navetassa. Kouluttajana eläintenkouluttaja, ELL Iris Kaimio.

Aloitamme luentotilassa aamukahvilla. Kertaamme perusteorian nautojen kouluttamisesta ja käymme läpi päivän harjoitukset.
Käytännön harjoitukset parsinavetassa: hiehojen totuttaminen käsittelyyn, kohteen opettaminen, käytännön hoitotoimenpiteiden harjoittelu.
Hiehojen koulutus ulkotarhassa: kohteen seuraaminen, eläinten kuljettaminen omaa liikettä hyödyntäen, luopumisen opettaminen.
Harjoitusten jälkeen kertaamme päivän aikana opitun luentotilassa.

Otamme käytännön harjoituksiin vain 10 henkilöä.

Koulutukseen sisältyy myös: Webinaari eläinkoulutuksen teoriaperusteista. Saat tilaisuudesta tallenteen, joka on katsottavissa 2 viikkoa. Tallenteessa luennoijana eläintenkouluttajaKai Mattson. Mattsonilla on laaja tausta eri eläinlajien kouluttamisesta ja konsultoimisesta kansainvälisesti. Mattson on tehnyt pitkään töitä esim. delfiinien kouluttamisen parissa. www.meritime.net 

Mitä oppiminen on?
Eläinten muisti ja emotionaalinen muisti
eläinkoulutusteorian perusteita
…sekä taustaa & historiaa
Mitä käyttäytymisen muutoksessa tapahtuu?
Käyttäytymisen perusteita ja perustermejä
Mitä on vahvistaminen ja rankaisu eläintenkoulutuksessa?

Koulutuksen hinta on 80 €/hlö (alv 0). Suojavaatteet ja aamukahvi sisältyvät hintaan. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.3.2022: https://link.webropol.com/ep/nautojenkoulutus2503
Pidätämme oikeuden muutoksiin kurssin sisällössä.

Koulutuksen järjestää Uudistava nautakarjatalous -koulutushanke. Koulutus on suunnattu Pirkanmaalaisille nautakarjatilallisille tai sellaisiksi aikoville.

Lisää tietoa:

Riitta Niiranen
0505 707 505
[email protected]

Go to Top