Etusivu/Koulutus ja Ahlman/Työelämälle/Oppiva ja kehittyvä työpaikka

Oppiva ja kehittyvä työpaikka

TEHTÄVÄ

Pohdi, miten työpaikkasi voisi kehittyä alalla ja miten työntekijöiden osaamista saataisiin parannettua. Pohdi, mitkä olisivat osa-alueita, joilla tarvittaisiin esimerkiksi lisäkoulutusta tai kursseja. Pohdi, miten työpaikallasi voitaisiin kehittää työpaikkaohjausta. Millaisia digitaalisia välineitä voitaisiin hyödyntää ohjaustyössä? Tutustu materiaaleihin ohjaan.fi-sivulla. 

Tee Laatua työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen -sivustoilla ”Minä ohjaajana työpaikalla” -itsearviointitesti (linkki alempana). Pohdi, mitä tulos tarkoittaa ja mitä kehitettävää sinulla on sekä missä olet jo hyvä.

Työpaikan kehittäminen on osa laatutyötä. Kehittyvä yritys pysyy kilpailukykyisenä ja tarjoaa hyvän oppimisympäristön opiskelijoille. Työntekijät sitoutuvat mielellään työpaikkaan, joka haluaa kehittää työntekijöidensä osaamista ja ammattitaitoa. Itsearvioinnin avulla nähdään miten hyviä ollaan ja missä vielä on kehittämisen tarvetta. Kehittyvään työpaikkaan tullaan mielellään töihin ja työpaikalla tapahtuvaan koulutukseen.

MATERIAALIA

Ohjaan.fi

Minä ohjaajana työpaikalla | Laatua työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen

Testaa taitosi ohjaajana | ohjaan.fi