Ladataan Tapahtumat

Pientuottajan somevideo-työpaja
to 23.2.2023

Milloin ja millaisia videoita somessa kannattaa julkaista? Mitä somevideoiden tekemisessä kannattaa huomioida? Pirkanmaalaisille pientuottajille suunnatun noin neljän tunnin mittaisen somevideo-työpajan tavoitteena on havainnollistaa, millaiset videot somessa toimivat ja millaisilla työkaluilla niitä voi tehdä.

Tilaisuudessa käydään läpi mobiilikuvauksen periaatteita ja videotyökaluja sekä jaetaan vinkkejä koukuttavien somevideoiden tuottamiseen. Pääset kokeilemaan videon tekemistä kouluttajan opastuksella.

Tilaisuuden aikana opit mm.:

  • mobiilikuvaamisen perusteita (valotus, puhelimen automaattiasetukset, kuvakoot ja kuvakulmat, tarkennus, kuvasuhteet eri sosiaalisen median kanavissa)
  • vinkkejä somevideoiden tekemiseen ja kuvaukseen
  • parhaat sovellukset ja apuvälineet videoiden tekemiseen

Tilaisuuteen osallistuvilta edellytetään älypuhelinta. Osallistujille lähetetään ennen koulutusta lista hyödyllisistä maksuttomista videoeditointisovelluksista, joista yhden voi jo ennakkoon ladata omalle puhelimelle valmiiksi.

Kenelle tilaisuus on tarkoitettu? Teemapäivä on suunnattu pirkanmaalaisille pientuottajille – maatilayrityksille, elintarvikejalostajille ja muille elintarvikealan pienyrityksille. Työpaja järjestetään, jos osallistujia on vähintään 8 hlö. Osallistujien enimmäismäärä on 15 hlö.

Somevideoiden maailmaan opastaa Tulus Oy:n kouluttaja, viestintäkoordinaattori Katriina Gafoor.

Aika: to 23.2.2023 klo 12–16
Paikka: AhlmanEdu, Hallilantie 24, 33820 Tampere
Hinta: 40 € / osallistuja (sis. iltapäiväkahvin)

Ilmoittaudu mukaan 7.2.2023 mennessä täältä.

Lisätietoja:
Jenni Arjoranta, AhlmanEdu
[email protected]
050 511 5717

Tilaisuuden järjestäjällä on oikeus laskuttaa peruuttamatta pois jääneitä, mikäli peruutusta ei ole tehty 8.2.2023 mennessä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin kurssin sisällössä.
Tilaisuuden järjestää Pientuottajat yhteistyöllä markkinoille -hanke.

Go to Top